top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKit en Kaat

Verjaardagtraktaties

'Kit en Kaat, weten jullie een leuk idee voor een kindertraktatie?' Dat appten Kira en Max naar ons. En natuurlijk hebben we een paar ideeën. Eentje die past bij de herfst, een snelle en een gezonde.Herfst: snoep-eikeltjes Dit heb je nodig: minizoenen, ministroopwafels en prikkers. Prik een wafeltje en daarna een minizoen aan elkaar. Leg ze op een bord dat je versiert met herfstblaadjes uit de tuin. Mix witte, melk en pure zoenen. Feestelijk!


Snel: een armbandje van dropveters Dit heb je nodig: rode en zwarte dropveters. Pak 1 dropveter en begin met vingerhaken. Knoop het armbandje aan de achterkant dicht. Je kunt ook met 3 dropbeters een armbandje vlechten. Leuk om te spelen met de kleuren.


Gezond: Nemo-mandarijn Dit heb je nodig: mandarijnen, wit papier, zwarte stift, kant en klare oogjes (knutselwinkel), plastic zakjes en een touwtje of lint. Knip vinnen en een mond uit het papier, maak er een plakrandje aan. Kleur de randjes zwart (zie de foto hieronder). Plak de vinnen en het mondje op de mandarijn. Oogjes erbij. Doe Nemo in een plastic zakje, blaas er lucht bij en bind het zakje dicht.


Snoep-eikeltjes


Armbandje van dropveters


Nemo-mandarijn


114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page