top of page
achtergrond.png

De basis van de bruidstaart

Dit is een moeilijk recept, vraag hulp!

Naamloos-1.png
dfg.png
sdf.png

Dit heb je nodig 

- 300 gram eiwitten 

- 220 gram suiker (70 gram en 150 gram) 

- 150 gram amandelpoeder 

- 60 gram bloem 

- bakpapier 

- bakplaat 

- spatel 

- kom 

- garde

Tip!

Wil je de taart helemaal afmaken?

Kijk dan naar het volgende recept!

De taart bakken 

- Verwarm de oven voor op 200 graden. 

- Leg het bakpapier op de bakplaat. 

- Klop de eiwitten wit en schuimig. 

- Klop 70 gram suiker door de eiwitten. 

 Blijf kloppen tot de eiwitten stijf zijn. 

- Meng 150 gram suiker en 150 gram  amandelpoeder door elkaar. 

- Spatel dit door het mengsel van eiwit. 

- Spatel ook de bloem erdoor. 

- Stort het beslag op de bakplaat. Strijk  de bovenkant glad met een spatel. 

- Zet de oven nu lager: op 170 graden. 

- Doe de bakplaat in de oven. 

 Bak de cake in 30 minuten bruin.

1

2

3

goede.png
bak.png
Naamloos-1.png
sfsf.png
dfg.png
sdf.png
bottom of page