De basis van de bruidstaart
Dit is een moeilijk recept, vraag hulp!
Dit heb je nodig
- 300 gram eiwitten
- 220 gram suiker (70 gram en 150 gram)
- 150 gram amandelpoeder
- 60 gram bloem
- bakpapier
- bakplaat
- spatel
- kom
- garde
Tip!
Wil je de taart helemaal afmaken?
Kijk dan naar het volgende recept!
De taart bakken
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg het bakpapier op de bakplaat.
- Klop de eiwitten wit en schuimig.
- Klop 70 gram suiker door de eiwitten.
Blijf kloppen tot de eiwitten stijf zijn.
- Meng 150 gram suiker en 150 gram amandelpoeder door elkaar.
- Spatel dit door het mengsel van eiwit.
- Spatel ook de bloem erdoor.
- Stort het beslag op de bakplaat. Strijk de bovenkant glad met een spatel.
- Zet de oven nu lager: op 170 graden.
- Doe de bakplaat in de oven.
Bak de cake in 30 minuten bruin.
1
2
3