Op deze pagina kan je al onze boeken vinden!

Kit en Kaat bakken stiekem voor de koning

Lees samen dit spannende toneelleesboek (AVI M4) voor. Wie speelt zijn rol het best? Wie kan er grappige stemmetjes doen? Of juist de bange stem van Julie? Lezen was nog nooit zo leuk! 


Kaat loopt op te scheppen. 
"Kit en ik bakken voor de koning,' zegt ze. 
Maar Sjoerd, uit hun klas, gelooft dat niet. 
"Bewijs het maar,' zegt hij. 
Dat is wel een probleem. 
Lukt het Kit en Kaat om voor de koning te bakken?

Kit en Kaat en de taart voor oma

De oma van Kaat werkt 25 jaar bij De Tijd, een huis voor warrige mensen. Reden voor een feest. Oma vraag aan Kit en Kaat of ze voor een klein feest een taart willen bakken. Kit en Kaat willen als verrassing voor oma juist een groot feest voor iedereen van De Tijd , maar hoe bak je in één dag taarten voor 135 personen? 

Kit en Kaat en de bruidstaart

Kaats tante Biet vertelt op een dag dat ze gaat trouwen en de meisjes mogen haar bruidsmeisjes zijn. Kit en Kaat willen ook de bruidstaart maken, maar tante Biet heeft bakker Bol al gevraagd. De meiden zijn teleurgesteld, maar beginnen snode plannen te smeden om toch de bruidstaart te kunnen maken in plaats van bakker Bol.

Kit en Kaat en de verboden bakwedstrijd

Kit en Kaat en de verboden bakwedstrijd is een avontuurlijk en grappig boek, speciaal voor meiden. Lukt het Kit en Kaat om de bakwedstrijd te winnen? 

Kit en Kaat bakken pannenkoeken

In Kit en Kaat bakken pannenkoeken mogen Kit en Kaat op het huis van de juf passen. In het huis van de juf beginnen ze een pannenkoekenhuis! In het pannenkoekenhuis kunnen de gasten een echte Kit en Kaat pannenkoek komen halen.